#1 - Tajemství ninjů

Přijel jste do Japonska poznat mistrovství starodávného způsobu boje aikido. Jednoho dne Vás vaše přítelkyně Nada zavolá do své školy. Řekne Vám o tom, že je pronásledována hroznou kletbou, která začala toho dne, kdy jí byl poštou doručen meč a nyní tato kletba přejde i na Vás. Abyste se oba zachránili, musíte odhalit tajemství síly ukryté v meči. Ale jak?
Jestliže se rozhodnete pátrat po osobě, která meč poslala, otevřete knihu na straně 78. Jestliže se rozhodnete vrátit zpět do minulosti a vypátrat meč tam, otevřete knihu na straně 17. Vyvarujte se však ninjova hněvu! Mohl byste být namotán na hřídel a utopen ve strašidelné studni, nebo by Vám nějaký umrlec mohl setnout hlavu. Mohl byste však také zrušit přísahu pomsty, která rozpoutala zlo na tisíc let.
Co se odehraje v příběhu dál? To vše závisí na Vašem rozhodnutí. Jak příběh skončí? To můžete zjistit jen Vy sám. Nejlepší na tom je skutečnost, že můžete příběh číst stále a stále, dokud se Vám nepodaří získat ne jeden, ale mnoho neuvěřitelných, dobrodružných zážitků!

0 komentářů:

Okomentovat