#2 - Citadela chaosu


Citadela skývá smrtelná nebezpečí pro každého odvážlivce, který by se pokusil do ní vstoupit. A přesto se tam musíš vydat, protože Tvým úkolem je zneškodnit samotného Balthuse Dira, mocného čaroděje, který sídlí v samém srdci černé věže!

Odkazy na profil knihy:

4 komentářů:

  1. Docela dobrý gamebook, akorát sem ho nikdy nedokázal dohrát,vždycky sem chcípnul těsně před finálním bossem, nebo kdo tam čekal, ať sem podváděl, jak chtěl:)

    OdpovědětVymazat
  2. Také velice dobrý gamebook a jako ostatní také velice těžký. Myslím, že tenhle jsem nikdy čistě nedokázal dohrát, skoro vždycky mě vyřídili ti duchové/fantomové v jedné místnosti, které nebylo vidět. Spletitá citadela je velice zrádná.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý příběh,za mě jeden z nejdobrodružnějších gamebooků..
    Krásné ilustrace,které mně naprosto učarovaly:)

    OdpovědětVymazat
  4. Obsahuje spoiler - Citadela je precizně propracovaná, různé cesty ale v hermeticky uzavřené časové době, to mi zaimponovalo.

    Kolega se asi nedostal přes Gándžís, jsou jen 2 řešení jak přes ně, buď amulet (ale pak je obtíž s hydrou, když člověk nemá rouno - kvůli tomu, že Direovu nabíječku neobšťastníte hřebenem) anebo po nich mrsknout léčivou mast (u ohňa na dvorku).
    Je tu legrační herna, kuchyň s opečeným trpaslíkem, nemrtvá pradlena, Skauti (ha), ale hlavně sympatickej záporák, jenž vypadá, jak mladý Hulk Hogan.

    No prostě, příznivci gamebooků, zkuste to. Dá se projít s jakýmkoliv UB, když znáte cestu.

    OdpovědětVymazat