#4 - Raketoplán Poutník


Raketoplán Poutník je vtažen do hrůzné černé díry jménem Setsian Void a vynoří se na jejím druhém konci v úplně neznámém vesmíru. Ty jsi kapitánem Poutníka a jeho osud leží ve tvých rukách. Podaří se ti nalézt cestu zpátky na Zemi od neznámých civilizací a planet, nebo budete ty i celá posádka odsouzeni navěky k zatracení v zapadlých končinách vesmíru, světelné roky od Země?

Odkazy na profil knihy:

4 komentářů:

  1. Tomuto gamebooku jsem se věnoval mnohokrát, ale bohužel jsem se prozatím nedokázal s raketoplánem ještě vrátit. Mnoho let jsem to již nečet, možná se k tomu brzy vrátím. Z Fighting Fantasy mám raději fantasy žánr.

    OdpovědětVymazat
  2. I když nefandím gamebooku sci-fi, tenhle se mi líbil. Má spoustu různých oblastí, jednu zajímavější než druhou a každá příležitost a volba v něm je nesmírně zajímavá a originální, mnohem více originální než může být ve fantasi gamebooku. Nicméně je to snad nejtěžší gamebook, který jsem hrál, nikdy jsem nevyhrál a nikdy se k tomu snad ani nepřiblížil, ba ani nevěděl kudy se asi ubírat, abych se dostal do cíle.

    OdpovědětVymazat
  3. Bláznivá sci-fi výprava,na které se rozhodně nebudeš nudit ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Celekem dobrý gamebook,který jsem hrálů jako dítě a docela mě bavilo ho hrát.Stojí za zkoušku.Zkuste si ho také zahrát.

    OdpovědětVymazat